Extra Diensten

Algemeen

Met de Extra diensten kun je je Yes-co systeem geheel naar eigen wens en inzicht aanpassen.

Je hebt hierbij de keuze uit diverse gratis en betaalde apps. Deze kunnen snel en gemakkelijk aangezet worden door te klikken op de button ‘activeren’, waarna er bij de betreffende app een groen vinkje verschijnt. Mocht je reeds geactiveerde apps toch liever niet meer gebruiken, dan zijn ze net zo gemakkelijk weer te uit te zetten door op de button ‘deactiveren’ te klikken, waarna er bij de betreffende app een rood kruisje verschijnt.

Bij de betaalde apps, staat per app duidelijk aangegeven wat de (maand)kosten van deze app zijn. In sommige gevallen zet je de app aan, maar moet er met externe organisaties nog een separaat contract worden afgesloten (zoals bijvoorbeeld De Bedrijfsmakelaar of Makelmail). Na het afsluiten van dit contract kun je gebruik maken van de app.

Bekijk de Extra diensten regelmatig, we voegen een paar keer per jaar nieuwe apps toe.

Let op: alleen gebruikers die beheerrechten hebben kunnen de extra diensten inzien en diensten aan- of uitzetten!

Wordpress

Maak voordelig van je webblog je website!!

Met een WordPress webblog in combinatie met de Yes-co App ‘WordPress blog uitwisseling’ combineer je het mooiste van 2 werelden:

• Je koppelt je webblog aan Yes-co zodat je objecten met één druk op de knop kunt publiceren
  • Je hebt een website waarbij de zoekmachine optimalisatie, SEO, optimaal is. Google loves blogs.

Activeer deze App in de Yes-co Appmarket en publiceer je panden naar je weblog. Als je de App activeert krijg je een schermpje waarin je verschillende zaken moet invullen.

Je configureert de App als volgt:

1. Voer de url van je WordPress blog in (bijv. http://blog.makelaarsnaam.nl) en klik op het icoontje daarachter. Je komt nu uit op de inlogpagina van je webblog
  2. Instaleer en activeer in WordPress de plugin ‘Yes-co Open’ van Motivo. Vul de code die je van Yes-co krijgt in onder ‘Settings -> Yes-co Open’. Sla de instellingen op (zie het configureerscherm in de App market).
  3. Controleer de koppeling in het configureerscherm. Is deze goed dan kan je vanaf nu je panden publiceren vanuit het Marketing Dashboard bij je project!

Publiceer nu al je bestaande bouw woningen/appartementen, nieuwbouw en BOG objecten.

Wij kunnen je WordPress webblog vervolgens voor je inrichten om de panden op een mooie manier te presenteren. Maar je kan dit uiteraard ook zelf regelen of via 1 van de Yes-co partners. De keuze is aan jou.

XML koppeling naar funda voor ongebonden makelaars

Het is ook mogelijk voor ongebonden makelaars om via Yes-co objecten te publiceren naar Funda. De dienst hiervoor kan aangezet worden in de Extra Diensten.

Na activatie van deze dienst, zet je bij ieder te publiceren object, onder ‘Media/Teksten: Externe koppelingen’, de link naar het object op je website. Vervolgens kan je het object naar Funda publiceren.

Let op: een eis van Funda is dat er minimaal 5 objecten worden gepubliceerd. Objecten moeten voorzien zijn van een url van het object op de eigen website. Neem voor meer informatie contact op met de Funda Desk (T (020) 561 82 29 of customerservice@funda.nl)