PDF Maker

Met de converteertool kan je snel en gemakkelijk Docx en Rtf Word documenten omzetten naar PDF.
Bij alle Word dossier items kan je via het PDF Maker icoontje kiezen om het betreffende document om te zetten naar PDF.

Door te klikken op het PDF Maker icoontje achter het Word document, kan je deze omzetten naar PDF:

Daarna kom je in het pop-up menu waarbij je diverse opties krijgt, waaronder het verwijderen van het originele Word document uit de dossier items, zodat je de container Dossieritems overzichtelijk houdt en geen dubbele documenten hebt:

Ook wanneer je aktes maakt, krijg je de optie om deze meteen naar PDF te converteren.
Makkelijk wanneer je deze via digitaal ondertekenen wilt aanbieden!