Zelf een aangeleverde exporttemplate koppelen

Je kan zelf een exporttemplates aanmaken of gebruik maken van één van deze voorbeeld exports.

Als je één van de voorbeeld exports gebruikt kan je deze zelf koppelen. In de Extra Instellingen van het Yes-co systeem heb je onder ‘Apllicatiebeheer’, ‘Templates’,  ‘Export’ de mogelijkheid een eigen export template te koppelen. Klik hiervoor rechts boven op de knop ‘Toevoegen’.

Bij het koppelen van de template kun je aangeven of de export beschikbaar moet zijn voor objecten, relaties of voor zoekprofielen én kan je aangeven bij welke overzichten je de beschikking wilt hebben over deze export. Bijvoorbeeld voor relaties zowel in het overzicht ‘laatst bewerkte relaties’ als in ‘verhuizende relaties’, ‘alle individuen’, ‘alle bedrijven/ contactpersonen’ etc. En voor projecten bijv. bij het ‘sleutelbord’ en projecten waar ik aangekoppeld ben’, bestaande bouw projecten’ enzovoorts.