In één keer het gehele nieuwbouwproject of huurcomplex (BBpr) publiceren

Je kan het nieuwbouwproject of bestaande bouwproject (huurcomplex, BBpr) op projectniveau in één keer publiceren waarbij alle onderliggende types en bouwnummers (nbvk’s/nbvh’s of bbvk’s/bbvh’s) meegenomen worden. Dat scheelt je enorm veel tijd!

De aanmelding, wijziging of intrekking van het gehele project kan in één keer gepubliceerd worden.

Zorg ervoor dat je het gehele project goed klaar hebt staan zodat je met één druk op de knop kan publiceren naar Funda, je eigen website etc.

In het Marketingdashboard heb je bij het marketing kanaal onder ‘Acties’ naast het gewone publicatiekanaal ook de optie ‘Publiceer meerdere projecten tegelijk’ tot je beschikking icoontje multiple publiceren.

Via deze optie kom je in het multiple publiceren:

Hiermee kan je in één keer het gehele project, de daaronder liggende types en bouwnummers publiceren.

Als er bepaalde gegevens nog niet goed ingevuld zijn, dan zie je dit terug door een rood kruisje voor het betreffende project of bouwnummer (zoals in het voorbeeld). Door te klikken op de project/type/objectnaam zie je wat er nog moet gebeuren voordat het project gepubliceerd kan worden. Door nogmaals te klikken op de naam klappen de foutmeldingen weer in.

Door op het mapje onder ‘Acties’ in het multiple kanaal te klikken ga je direct naar het betreffende project zodat je de foutmelding kan aanpassen.

Let op: deze handige optie om in één keer het project in z’n geheel te publiceren is alleen bruikbaar voor het aanmelden of intrekken of wijzigen. Omdat het project (helaas) niet in een keer verkocht zal worden, meld je nog wel af per individueel bouwnummer.

Wel kun je sinds kort in één keer de foto’s bij een nieuwbouwproject wijzigen.